حمل و نقل بین الملل | transemartlogistics

حمل و نقل بین الملل | transemartlogistics

حمل ‌و نقلی ریلی نیز یکی دیگر از روش‌های حمل ‌و نقل زمینی بوده که علی‌رغم شباهت‌هایی که با روش جاده‌ای داشته، اما تفاوت‌هایی نیز دارند. بهترین حالت برای استفاده از روش هوایی زمانی است که شما قصد دارید که یک کالای فاسدشدنی را صادر کرده یا آنکه بنا به هر دلیل زمان رسیدن کالا به مقصد برای شما مهم باشد. در غیر اینصورت بهتر است از سایر روش‌های حمل ‌و نقل استفاده کرد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم. از جمله شرکت‌های کریر می‌توان شرکت‌هایی را نام برد که در زمینه‌های هوایی، ریلی، دریایی و سایر روش‌ها فعالیت دارند. شرکت‌های کریر بر مراحل مختلف حمل کالا از جمله بارگیری، تحویل کالا به گیرنده آن در مقصد، انجام مراحل گمرکی و برخی موارد دیگر نظارت داشته و آنها را انجام می‌دهند. بنابراین دایره خدمات و البته مسئولیت آنها بالاتر از شرکت‌های فورواردی است.

امروزه این روش محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده و با توجه به مزایایی که دارد از آن به عنوان یکی از روش‌های محبوب یاد می‌شود. در این روش با استفاده از وسایلی نظیر هواپیماها شاهد انتقال محصولات گوناگون به این کشورها هستیم. در همین راستا پیشنهاد ما این است که اگر قصد حمل و نقل محصولات خود به خارج از مرزها را دارید، حتماً با توجه به شرایط کشور مبدا و مقصد بهترین روش حمل و نقل را انتخاب کنید. بنابراین شرکت حمل و نقل علاوه بر مسئولیت سالم رساندن بار به مقصد می بایست تحریم ها را هم دور بزند تا بتواند به اقتصاد کشور کمک نماید.

حمل ونقل زمینی

ایرانی نیز به یکی از مهم‌ترین آبراه‌های جهان یعنی خلیج فارس دسترسی داشته و حجم بسیار زیادی از کالاهای تولیدی کشور از این راه صادر می‌شود. برای حمل این نوع کالاها به آماده‌سازی شرایط و وسایل حمل و نقل خاص احتیاج داریم و در طول مسیر باید تحت مراقب‌های ویژه‌ای قرار بگیرند تا از صدمات احتمالی به محیط‌زیست و انسان‌ها جلوگیری شود. انجام می‌شود و در سریع‌ترین زمان محموله را از مبدأ دریافت و به مقصد تحویل می‌دهد و بیشتر برای کالاهای نمونه مورد استفاده قرار می‌گیرد. درواقع هنگامی‌که برای حمل کالا از کشور مبدأ به مقصد، ناچار به عبور از کشور سوم و بیشتر هستیم، کالای ما ترانزیت می‌شود.

حمل و نقل ریلی( راه آهن)

اما معمولا زمان حمل خرده بار به نسبت کالاهایی با حجم http://transemartlogistics.com بالا بیشتر است. در حمل و انتقال بین المللی گروپاژ قوانین و قواعدی وجود دارد که بایستی به آنها عمل شود تا مشکلی برای بار پیش نیاید. مثلا بیشتر کالا ها نیاز به داشتن «استاندارد اجباری» هستند اگر این مجوز اخذ نشود ترخیص کالا امکان پذیر نخواهد بود. در کنار آن بسیاری از کالا ها نیز نیازی به داشتن استاندارد اجباری ندارند. به همین جهت خرده باری که نیاز به داشتن استاندارد اجباری ندارد تا زمانی که کالای همراه آن که در یک کانتینر حمل شده اند، مجوزترخیص خود را اخذ ننماید باید در انبار گمرک مانده و همراه با بار همراه خود ترخیص شود.

  • یکی از مهم‌ترین مسیرهایی که در طول تاریخ همواره به عنوان یک مسیر ترانزیتی مشهور از آن یاد می‌شد، جاده ابریشم است.
  • یکی دیگر از عواملی که روی انتخاب شیوه حمل اثر می گذارد میزان ایمنی و امنیت کالاست.میزان ضایعات حمل و نقل زمینی از ریلی کمتر است.
  • شرکت‌های کریر بر مراحل مختلف حمل کالا از جمله بارگیری، تحویل کالا به گیرنده آن در مقصد، انجام مراحل گمرکی و برخی موارد دیگر نظارت داشته و آنها را انجام می‌دهند.
  • وسایل نقلیه این روش از حمل و نقل ، ساکن و بدون حرکت نیستند و سطوح جاده ها نیز شامل تعداد زیادی پیچ و خم و بالا و پایین است.

روش‌های مختلفی در این خصوص وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به حمل‌ونقل جاده‌ای، هوایی، ریلی و دریایی اشاره کرد. کلیه کالاها به وسیله حمل‌ونقل جاده‌ای قابل‌جابه‌جایی است اما نکته ی قابل‌توجه برای انتخاب این روش حمل، ظرفیت جاده‌های مسیر برای عبور ماشین سنگین می‌باشد. چراکه برخی از جاده‌ها به دلایل مختلف ازجمله باریک بودن عرض جاده، کوتاه بودن سقف تونل‌ها و بلند بودن ارتفاع محموله برای عبور مناسب نیستند. حمل‌ونقل جاده‌ای روشی امن محسوب می‌شود اما با خطراتی ازجمله راهزنی، تصادف و شرایط بد آب و هوایی نیز قابل روبه‌رویی است. لازم به ذکر است که سرعت ارسال محموله در حمل و نقل جاده‌ای به مسیر موردنظر نیز بستگی دارد. یکی دیگر از معایب روش حمل و نقل بین‌المللی جاده‌ای، محدودیت در حجم و وزن کالاست.

کالابر