گوگل پیمایش مداوم را به نتایج جستجوی دسکتاپ می آورد

چرا ما اهمیت می دهیم. این ممکن است (یا نه) جستجوگران را تشویق کند که فراتر از چند نتیجه اول نگاه کنند و بیشتر در نتایج بیشتر حرکت کنند. این ممکن است روی داده های کنسول جستجوی شما تأثیر بگذارد زیرا جستجوگران ممکن است بیشتر یا کمتر اسکرول کنند.


بیانیه گوگل «بنابراین از امروز، ما پیمایش مداوم را به دسک‌تاپ می‌آوریم تا بتوانید نتایج جستجوی مفیدتری را با کلیک‌های کمتر مشاهده کنید. یکی از سخنگویان گوگل به Search Engine Land گفت: اکنون الهام گرفتن از اطلاعات بیشتر در دستان شما آسان تر است.

بری شوارتز یک ویرایشگر مشارکت کننده در سرزمین موتورهای جستجو و یکی از اعضای تیم برنامه نویسی رویدادهای SMX. او مالک است آجر زنگ زده، یک شرکت مشاوره وب مستقر در نیویورک. او هم می دود میزگرد موتورهای جستجو، یک وبلاگ جستجوی محبوب در مورد موضوعات بسیار پیشرفته SEM. بری قابل پیگیری است در توییتر اینجا.


منبع: https://searchengineland.com/google-brings-continuous-scroll-to-desktop-search-results-390004اکنون، وقتی به پایین اسکرول می کنید، به یافتن نتایج مرتبط ادامه می دهید تا بتوانید ایده های جدید را کشف کنید. گوگل افزود: وقتی به انتهای صفحه نتایج جستجو برسید، حداکثر شش صفحه از نتایج به طور خودکار نشان داده می شود تا زمانی که اگر بخواهید ادامه دهید، دکمه “نتایج بیشتر” را مشاهده کنید.

گوگل اکنون پیمایش مداوم را در نتایج جستجوی دسکتاپ ارائه می کند. گوگل ابتدا اسکرول پیوسته را در اکتبر 2021 به جستجوی موبایل آورد و اکنون برای نتایج جستجوی دسکتاپ اینجاست.

تاثیر تبلیغات هنگامی که پیمایش پیوسته برای اولین بار در تلفن همراه راه اندازی شد، به معنای این برای Google Ads توضیح دادیم.

پیمایش پیوسته مانند اسکرول بی‌نهایت است، اما بی‌نهایت ادامه نمی‌یابد، پس از چند صفحه یا بیشتر متوقف می‌شود – به همین دلیل است که گوگل آن را اسکرول بی‌نهایت نمی‌گوید، بلکه پیمایش پیوسته می‌نامد.

اسکرول پیوسته در دسکتاپ چگونه به نظر می رسد. در اینجا یک GIF از پیمایش ادامه در عمل در جستجوی دسکتاپ است:

انگلیسی ایالات متحده. این اکنون در سراسر نتایج جستجوی انگلیسی در ایالات متحده منتشر می شود و ممکن است مدتی طول بکشد تا به طور کامل منتشر شود تا همه کاربران ایالات متحده ببینند.

درباره نویسنده

بری شوارتز

جدید در زمین موتورهای جستجو